Behandling ved tandlægeangst

Har du tandlægeskræk, er du kommet til det rette sted!

Tandlægeangst kan findes i mange forskellige grader og uanset baggrunden herfor, står vi klar til at hjælpe dig med at håndtere netop din situation.

Lider du af tandlægeskræk er du ikke alene, selvom det kan føles sådan.

Tandlægeskræk er desværre meget udbredt. Hele 40% af danskerne er bange for at gå til tandlægen. Det er således også en væsentlig årsag til at mange mennesker udskyder tandlægebesøg i årevis. Vi kan hjælpe dig med behandling i rolige og trygge omgivelser!

​Mange er nervøse ved eller frygter tandlægebesøg. Det kan være en frygt for tandlægebehandling generelt, eller noget helt bestemt ved en tandlægebehandling; f.eks. frygt for bedøvelse. Det kan også skyldes tidligere dårlige erfaringer.

Fortæl os om din frygt og vi vil guide dig roligt igennem dit besøg hos os. Hos os er vi dygtige til at lægge en smertefri bedøvelse og herefter udføre smertefri behandling.

Såvel tandlæge som personen der oplever ubehaget, kan heldigvis gøre nogle ting, som kan ændre den situation. Vores erfaring er, at du meget hurtigt vil føle dig tryg, når vi sammen finder ud af hvilke faktorer, som du er utryg ved.

Vi behandler her på klinikken dagligt patienter med tandlægeskræk, og vi har fuld forståelse for, at det er vigtigt at tage hensyn. Behandlingerne vil oftest vare lidt længere tid, da der kan være behov for pauser og information.