Nye patienter

Praktiske oplysninger til nye patienter

Vi byder alle nye patienter velkommen til os. Første gang du kommer hos os foretrækker vi at du møder op 10 minutter før den aftalte tid – så vi kan oprette dine data i vores edb-system og få noteret hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark. (læs mere nedenfor)

HUSK!

Medbring dit sygesikringsbevis og dankort eller kontanter til betaling efter konsultation/behandling på klinikken (Du kan finde vores priser  HER)

Tilmelding/kontakt

Ring til vores søde receptionist Dorthe på tlf nr: 46352583.

Kontakt Dorthe her

Du kan også sende en mail på algadetand@gmail.com eller udfylde den nedenstående kontaktformular.

Så kontakter vi dig angående tid til undersøgelse.

​Medlem af Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark indberetter vi elektronisk for dig.​

Som ny og fast patient med et større behandlingsbehov, vil et behandlingsforløb starte med en almindelig undersøgelse, hvorefter der laves en behandlingsplan med prisoverslag.

​Vi mener at dialog er yderst vigtig for et godt slutresultat og er meget lydhøre overfor dine behov. Med vores professionelle indsigt guider vi dig til at vælge den bedste løsning.

​Du kan frit skifte tandlæge i Danmark. Findes der journal og røntgenoptagelser fra tidligere tandlæge kan vi rekvirere oplysningerne, eller du kan at bede din tidligere tandlæge om at fremsende materialet til os. Tandlæger har opbevaringspligt og må normalt kun udlevere materialet til en anden tandlæge.

​Skulle du undtagelsesvis få brug for at melde afbud, anmoder vi om at du gør dette så tidligt som muligt.